Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Vankiškių bibliotekoje – Ingos Radišauskienės rankdarbių paroda

Spausdinti

„Nedrausk savo svajonių. Priešingai, svajok iš tikrųjų uoliai ir tikėk savo svajonių įgyvendinimu, nes jos padaro tave didesniu, tvirtesniu ir geresniu. Kokios yra tavo svajonės, toks bus ir tavo gyvenimas. Tavo svajonės yra pranašavimai apie tai, kas gali būti ir turi būti tavo gyvenime“ (Orison Swett Marden).

Vankiškių bibliotekos skaitytoja Inga Radišauskienė turi daug svajonių ir jas visas sėkmingai įgyvendina.

Jau nebe pirmi metai Ingos rankų darbo dirbiniai puošia biblioteką ir džiugina jos lankytojus. Ingos Radišauskienės rankdarbių paroda buvo eksponuojama ir Miroslavo seniūnijos rudens šventės „Muzikos ir dainų aruodas“ metu, kur visi norintieji galėjo įsigyti jiems patinkantį dirbinį.

Šiuo metu biblioteką puošia dirbiniai skirti rudens tematikai, tačiau jau po savaitės sulauksime naujos parodos skirtos artėjančioms žiemos šventėms. Bibliotekininkė džiaugiasi, kad Inga ne tik skaito knygas, padeda pravesti edukacinius užsiėmimus bibliotekoje, bet ir savo žaviais, su meile pagamintais rankų darbo dirbiniais puošia bibliotekos patalpas. Linkime Ingai Radišauskienei kuo daugiau spalvotų svajonių ir jų išsipildymo, kuriant vis kitokias grožybes.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Vankiškių filialo vyresn. bibliotekininkė
Dalė Kočiūnė