Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Butrimonių seniūnijos šventėje apdovanoti ir geriausi bibliotekos skaitytojai

Spausdinti

Lapkričio 8 d. Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro Butrimonių skyriuje vyko jau tradicine tapusi Butrimonių seniūnijos šventė „Ir žemdirbiui, ir senjorui“. Teatralizuotoje Vincuko ir Agotos programoje dalyvavo Eičiūnų laisvalaikio salės folkloro ansamblis „Žolynai“ ir liaudiškos muzikos kapela, Butrimonių gimnazijos jaunučių ir jaunimo chorai, moterų linijinių šokių grupė „Gracija“, folkloro ansamblis „Dėdės ir dėdienės“, vokalinė grupė „Crescendo“ ir šokių studija „Gojelis“. Po koncerto vyko smagi vakaronė su dainomis ir šokiais.

Renginio metu Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas susirinkusiems perdavė šventėje negalėjusio dalyvauti Alytaus rajono savivaldybės mero Algirdo Vrubliausko sveikinimus ir įteikė jo dovaną – didelį maišą saldainių. Pasveikinęs susirinkusius bibliotekos direktorius taip pat įteikė padėkos diplomus ir knygas patiems geriausiems ir aktyviausiems respublikinės skaitymo skatinimo akcijos „Vasara su knyga“ Butrimonių bibliotekos skaitytojams.

Jais tapo Alina Asanavičiūtė, Austėja Senutaitė, Dalia Adžgauskienė, Dana Gecevičienė, Evita Kanarskaitė, Gabija Lingevičiūtė, Gina Griškonienė, Gintarė Šarkaitė, Julija Stankevičiūtė, Kotryna Džervutė, Martynas Zajančkauskas, Meda Nijolė Valaitytė, Miglė Lukoševičiūtė, Neringa Valvonienė, Nijolė Karkauskaitė, Rita Peckuvienė, Saulė Valeišaitė, Marijona Bankauskienė, Tijus Paplauskas, Ugnė Klizaitė, Ugnė Mazuronytė ir Viktorija Ramančiuckaitė. Ne visi skaitytojai galėjo dalyvauti iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje, tad jiems padėkos diplomai ir dovanos bus įteiktos Butrimonių bibliotekoje.

Šventės dalyviai taip pat galėjo pasigrožėti Butrimonių gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriaus auklėtinių rudens darbų paroda „Moliūgų gatvė“.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija