Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Skaitymo iššūkio „Vasara su knyga“ pabaigtuvės Eičiūnuose

Spausdinti
Štai ir baigėsi skaitymo skatinimo akcija „Vasara su knyga“. Skaitymo iššūkis – tai turiningas ir smagus užsiėmimas, kurio tikslas – per vasarą perskaityti 5 skirtingas knygas. Tai buvo galimybė atrasti dar neskaitytų knygų ir išbandyti naujus žanrus.

Prie apskričių viešųjų bibliotekų iniciatyvos prisijungė  ir Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Eičiūnų filialas. Spalio 26-osios popietę vaikai rinkosi į biblioteką aptarti rezultatų, pasidalinti mintimis apie perskaitytas knygas, jose patirtus nuotykius ir išgyvenimus.

Renginio pradžioje bibliotekininkė trumpai apžvelgė akcijos „Vasara su knyga“ rezultatus. Padėkojo dalyviams Marijai Mosinaitei, Miglei Lukaševičiūtei, Germantei Germanavičiūtei, Dominykui Gibui, Ivetai Kvedaravičiūtei, Saulei Valeišaitei, Donatui Vaitkevičiui, kurie, nepaisant atostogų ir gražių orų, visą vasarą lankėsi bibliotekoje, rinkosi knygas ir sėkmingai įveikė visas užduotis. Jiems buvo įteikti diplomai su Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktoriaus Aivaro Vyšniausko parašu ir atminimo dovanėlės.

Renginio pabaigoje bibliotekininkė dar kartą padėkojo renginio dalyviams už dalyvavimą vasaros skaitymuose, palinkėjo sėkmės moksluose ir pakvietė dalyvauti kitų metų „Skaitymo iššūkyje“.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Eičiūnų filialo vyresnioji  bibliotekininkė
Regina Germanavičienė