Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Kviečiame registruotis į skaitmeninį konkursą jaunimui „Įjunk Kalėdas!“

Spausdinti

Dėmesio visiems, mėgstantiems Kalėdas! Nors už lango vasara, bet neišvengiamai artėja ruduo, o po jo – ir šventinis sezonas. Šiemet rogės pradedamos ruošti kaip niekad anksti – projekto „Prisijungusi Lietuva“ partneris asociacija „Langas į ateitį“ kviečia 14–29 m. jaunimą registruotis ir dalyvauti skaitmeniniame konkurse „Įjunk Kalėdas!“. Geriausios emocijos prasideda vasarą – tam, kad Kalėdų laukimas neprailgtų!

Konkurso TIKSLAS – pasitelkus kūrybiškumą bei meninę saviraišką paskatinti jaunimą įgyti daugiau skaitmeninių žinių, jas įtvirtinti bei taikyti kūrybiškai. Siekiama, kad konkurso metu įgyta patirtis vėliau skatintų juos rinktis skaitmenines profesijas – kompiuterinės ir trimatės (3D) grafikos, vaizdo įrašymo, virtualiosios realybės kūrimo srityse. Aktyvus informatikos mokytojų dalyvavimas konkurse paskatintų juos siekti įvairiapusių žinių, padėtų formuoti tikslingą užklasinę veiklą, įtraukiant ir kitų dalykų mokytojus.

Konkursui turi būti teikiami originalūs darbai, kurie bus skirstomi ir vertinami pagal KETURIAS KATEGORIJAS:

1) piešinys;
2) trimatės (3D) grafikos modeliavimas;
3) vaizdo filmas;
4) virtuali realybė.

Konkurso tematika: Kalėdų šventės. Pasitelkiant švenčių tematiką labiausiai bus vertinamas konkurso dalyvių darbų originalumas, kūrybiškumas ir atlikimo kokybė tiek kompiuterinio išpildymo, tiek meniniu požiūriu. Kadangi šiuolaikinę visuomenę veikia masiniai štampai, vertinant darbus dėmesys bus kreipiamas į originalius sprendimus, įdomiausiai atskleistus siužetus, kūrybinę raišką tiek meniniu, tiek ir panaudotų technologijų požiūriu.

Registracija į konkursą : https://ijunk-kaledas.lt/registracija/

Konkurso nuostatai : https://ijunk-kaledas.lt/nuostatai/

 

PL-A4-Ijunk-Kaledas