Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Valstybės dienos šventėje Dauguose dalyvavo ir Alytaus rajono savivaldybės viešoji biblioteka

Spausdinti

Liepos 5-ąją Daugų miesto aikštėje vyko Valstybės dienai skirta šventė. Jos metu pristatyti Dzūkijos krašto amatai, vyko prekybininkų mugė, koncertavo Alytaus rajono kolektyvai ir žinomi Lietuvos atlikėjai. Iškilmingame vakare Alytaus rajono garbės piliečiu paskelbtas mokytojas, kraštotyrininkas iŠ Punios Petras Džervus.

Alytaus rajono šventėje dalyvavo svečių iš Lietuvos Respublikos Seimo, savivaldybių, organizacijų ir įstaigų, Alytaus rajono savivaldybės užsienio partneriai.

Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną svečius iš kitų savivaldybių ir seniūnijų bei vietos gyventojus pasveikino Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas.

Valstybės dienos šventėje dalyvavo ir Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos kolektyvas, pristatęs įdomią kultūrinę-edukacinę ir sportinę veiklą. Renginio metu vyko „Rašymo iššūkis“, kurio metu visi norintieji galėjo išbandyti rašymą žąsies plunksna. Animaciniai herojai peliukai pristatė leidinius ir lankstinukus apie Alytaus rajono savivaldybę bei viešąją biblioteką. Šventės metu Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos darbuotojai kvietė žaisti žaidimą „Išardyk dėlionę ir įmink spėlionę“. Taip pat vyko žaidimas „Bibliofutboloteka“. Šventės dalyviai galėjo nuspalvinti mėgstamus animacinių filmukų personažus. Visų žaidimų nugalėtojai buvo apdovanoti prizais.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija