Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Turininga Pasaulinė žaidimų diena Makniūnuose

Spausdinti

Makniūnų kaimo bibliotekos ir Makniūnų sodžiaus bendruomenės kvietimu gegužės 28 dienos popietę Makniūnų sodžiaus kiemelyje šurmuliavo vaikai. Ši popietė „Žaiskime kartu“ skirta Pasaulinei žaidimų dienai paminėti.

Vaikystė – tai pačios linksmiausios valandos, patys gražiausi ir geriausi gyvenimo metai. Vaikystė – tai laikas, kai negali atsiskirti su lėlėmis, meškiukais, kai klausydamas mamos pasakų svajoji apie tolimas šalis, neregėtas pilis, užburtąsias karalaites. Vaikystė – išdaigų, pokštų, žaidimų laikas, tad nenuostabu, jog didžiausi šios dienos gerbėjai – esami ir būsimi mažieji bibliotekos skaitytojai. Vaikai kartu su mamytėmis buvo įtraukti į žaidimų karuselę. Sprendėme galvosūkius, piešėme, žaidėme judriuosius žaidimus, vaidinome, pūtėme burbulus ir skraidinome balionus su norais.

Makniūnų sodžiaus bendruomenės kiemelyje praleistas laikas, vaikų klegesys, šypsenos ir juokas visiems priminė, kuo šiandien svarbi ši diena vaikams. Baigiantis popietei, beliko pasidalinti saldžiais prizais: ledais, saldainiais, arbūzu, kurių buvo paruošta visiems popietės dalyviams.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Makniūnų filialo vyresn. bibliotekininkė
Berūta Sadauskienė