Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Skaitmeninių lyderių ir konsultantų mokymai Alytaus rajono viešojoje bibliotekoje

Spausdinti

Gegužės 22 dieną Alytaus rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje vyko projekto #PrisijungusiLietuva skaitmeninių lyderių, konsultantų ir bibliotekininkų mentorių mokymai. Mokymus vedė lektorė Alytaus Jurgio Kunčino viešosios bibliotekos Informacijos ir kraštotyros centro vyresnioji bibliotekininkė Indrė Lukoševičienė.

Mokymų metu buvo pristatomi šiuolaikinių skaitmeninių technologijų iššūkiai, galimybės gyventojams bei tendencijos darbo rinkoje. Buvo daug įdomių praktinių užduočių, kurių tikslas mokyti kaip įtraukti ir įtinklinti kuo daugiau bendruomenės narių į organizuojamus renginius, ar kitas veiklas. Kartu buvo pristatoma viešosiose bibliotekose gauta viešai prieinama įranga, jos taikymas bendruomenės narių skaitmeninių įgūdžių formavimui.

Projektą „Prisijungusi Lietuva: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė“ įgyvendina Informacinės visuomenės plėtros komitetas prie Ūkio ministerijos kartu su partneriais: asociacija „Langas į ateitį“, Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnyba, Lietuvos nacionaline Martyno Mažvydo biblioteka, Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerija.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija