Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Suėję po darbų

Spausdinti

Lapkričio 10 d. vakarą Alytaus rajono savivaldybės Kultūros centro Krokialaukio filialo salėje vyko tradicinė bendruomenės šventė ,,Suėję po darbų“. Džiaugiamės, kad šeštadienio vakarą į šventę atvyko Alytaus rajono savivaldybės meras A. Vrubliauskas, vicemeras A. Balčiūnas, administracijos direktorės pavaduotojas V. Pranckevičius, Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorius A. Vyšniauskas, Lietuvos sąjungos ,,Dzūkijos ūkininkas“ pirmininkas M. Gudaitis, Ūdrijos kaimo bendruomenės pirmininkas A. Malaškevičius. Meras A. Vrubliauskas sveikindamas susirinkusiuosius pastebėjo, kad krokialaukiečiai buriasi, tampa vis aktyvesni, pasidžiaugė, kad gali švęsti šiltoje renovuotoje salėje.

Šiais metais bendruomenė pasveikino 2018-aisiais gimusius mažylius, šimto metų sulaukusią Stasę Motiejūnienę, gyvenančią dukros Danutės bei žento Vlado Leonavičių šeimoje. Apibendrino visą vasarą vykusio konkurso ,,Mano sodyba“ rezultatus. Sodybų šeimininkams buvo įteikta 18 įvairių nominacijų. Pačia gražiausia bendruomenės sodyba išrinkta ūkininkų Vilės ir Vidmanto sodyba.

Džiugu, kad krokialaukiečiai ne tik dirba, bet dažnai ir užsuka į biblioteką pavartyti spaudos, dalyvauti edukaciniuose renginiuose, pasirinkti knygų. Šį šventinį vakarą Alytaus rajono viešosios bibliotekos direktorius A. Vyšniauskas kartu su Krokialaukio filialo bibliotekininkėmis Jolita Vaičiuliene ir Daiva Kalasauskiene pasveikino daugiausiai skaitančius bendruomenės žmones: Nataliją Balkevičienę, Onutę Pavilonienę ir Jurgitą Čerkauskienę.

Renginyje pačias gražiausias dainas atliko Juozas ir Rasa iš Santaikos, krokialaukiečių moterų ansamblis ,,Svaja“, Santaikos moterų vokalinis ansamblis ,,Gija“ (vadovas J. Kavaliauskas), liaudiškos muzikos kapela ,,Ūdra“ (vadovė R. Zabitienė), šokių grupė ,,Dosado“ iš Alytaus (vadovas P. Lapinskas). Visiems susirinkusiems smagią nuotaiką kėlė dainininkas Tonis (Anatolijus Žilinskas).

Asociacijos ,,Krokialaukio kaimo bendruomenė“ pirmininkė
Janina Šiupšinskienė