Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Mikalavo kaimo bendruomenė sukvietė į rudens šventę „Kai rudens kišenės aukso prikimštos“

Spausdinti

Sakoma, kad ruduo pats turtingiausias iš visų metų laikų, nes jo kišenės prikimštos aukso. Tuo auksu, saulei leidžiantis, apsipila ne tik medžių šakos, namai, gatvės, bet ir visa žemė. Kadangi ruduo taip pat ramybės, susikaupimo, nostalgijos ir, žinoma, kūrybos metas, Mikalavo kaimo bendruomenė „Šilaičiai“ tradiciškai sukvietė visus į rudens šventę „Kai rudens kišenės aukso prikimštos“.

Stalai lūžo nuo įvairiausių gėrybių, akys raibo nuo visokiausių grožybių, o smagią nuotaiką susirinkusiems dovanojo humoro grupė „Spanguolė“ ir liaudiškos muzikos kapela „Punelė“. Šventės metu veikė rudens gėrybių mugė, kurioje buvo galima ne tik pamatyti įspūdingas rudeninio derliaus dovanas, bet ir jas įsigyti.

Šventei artėjant į pabaigą buvo įteikta šešiolika metų nominacijų patiems aktyviausiems ir šauniausiems bendruomenės nariams, kurių bendruomeninę veiklą ir gerus darbus slapta komisija stebėjo ir vertino ištisus metus.

Taigi grožėjomės, ragavome, skanavome, linksminomės ir džiaugėmės vieni kitais, o namo parsinešėme rudeninę smagių įspūdžių ir geros nuotaikos kraitę.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Mikalavo filialo vyresn. bibliotekininkė
Renata Stanevičienė