Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Grožis – skanus

Spausdinti

„Sujojo padangių raganos į smagią viesulų puotą
Ir lekia, ir švilpia pažeme, apžergę debesio šluotą“

Tokia gaidele išlydim rudenį besipuikuojantį vaivorykštės spalvomis. Turtingas jis šiais metais spalvomis, žiedais, bet svarbiausia – įvairiomis gėrybėmis. Norisi kuo ilgiau visa tai išsaugot atmintyje.

Spalio 19 d. Miroslave vyko šventė „Muzikos ir dainų aruodas“. Jos metu Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Miroslavo filialo vyresnioji bibliotekininkė Nijolė Žiūkienė organizavo puokščių parodą „Grožis – skanus“ ir apdovanojo geriausius šių metų skaitytojus. Rajono viešosios bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas įteikė padėkas ir prizus Miroslavo gimnazijos mokiniui Emilijui Maksimavičiui, Miroslavo globos namų gyventojui Gediminui Krasnickui ir dviem senjorėms Nijolei Rubliauskienei iš Miroslavo ir Aldonai Rimašauskienei iš Rožučių kaimo.

Parodos pristatyme dalyvavo Miroslavo seniūnijoje esančios įstaigos, organizacijos ir pavieniai asmenys. Iš Alytaus rajono savivaldybės atvykusių svečių buvo sudaryta nešališka komisija, kuri turėjo objektyviai įvertinti parodoje pristatomų neįprastų puokščių grožį. Garbingos komisijos sprendimu išrinktos trys prizinės puokštės. I-oji vieta atiteko Parėčėnų kaimo bendruomenei „Mažoji sodybėlė“, II-oji – Miroslavo bibliotekai, o III-oji – Vankiškių bibliotekai. Visi parodos dalyviai buvo apdovanoti padėkomis ir saldžiu prizu.

 

Alytaus rajono savivaldybės  viešosios bibliotekos
Miroslavo filialo vyresn. bibliotekininkė
Nijolė Žiūkienė