Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Makniūnų bibliotekoje lankėsi visuomenės sveikatos biuro specialistės

Spausdinti

Į Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialisčių kvietimą susitikti ir pakalbėti aktualiomis ir visiems rūpimomis sveikatingumo temomis atsiliepė gausus būrys makniūniškių. Vietos bibliotekoje vykusio susitikimo metu lankytojai galėjo atlikti kūno sudėties analizę, sužinoti kūno riebalų, raumenų, kaulų masę, vidinių riebalų lygį, bendrą vandens kiekį organizme ir metabolinį amžių.

Individualiai kiekvienam apsilankiusiam buvo suteikta daug naudingos ir vertingos informacijos. Specialistės ragino makniūniškius keisti mitybos įpročius, didinti fizinį krūvį, skatino keisti gyvenimo būdą. Alytaus rajono visuomenės sveikatos biuras pakvietė artėjantį rudens-žiemos laikotarpį praleisti kuo aktyviau ir rinktis kassavaitinius fizinio aktyvumo užsiėmimus bei nuolatos sportuoti.

Visų surinkusiųjų vardu bibliotekininkė dėkojo specialistėms už vertingus patarimus, tikėdamasi, jog tolesnis bendravimas su visuomenės sveikatos biuru bus ilgalaikis ir sistemingas, nes visi susitikimo dalyvių sveikatingumo pokyčiai bus vertinami vėlų rudenį.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Makniūnų bibliotekos vyresn. bibliotekininkė
Berūta Sadauskienė