Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Aviva Lietuva“ ir bibliotekų bendradarbiavimas tęsiasi…

Spausdinti

Gyvybės draudimo ir pensijų kaupimo grupė „Aviva“ – seniausia draudikė pasaulyje, skaičiuojanti 322-us gyvavimo metus. Turinti ne tik sėkmingą profesinę, bet ir įdomią istorinę patirtį… Savo laiku jos klientais buvo garsieji Izaokas Niutonas, Agata Kristi, Vinstonas Čerčilis, Džonas F. Kenedis… 1912 metais ji apdraudė garsųjį laivą „Titanikas“ ir po katastrofos išmokėjo vieną milijoną svarų sterlingų draudimo išmokų.

Birželio 20 d. savo paslaugas ir produktus „Aviva Lietuva“ atstovybės darbuotojos išsamiai pristatė Kančėnų kaimo gyventojams. Informacinio seminaro metu vyr. finansų konsultantės Vilija Būdavienė ir Vilma Zaronskienė susirinkusius supažindino su gyvybės draudimo, taupymo ir investavimo, pensijų kaupimo ypatumais. Pageidaujantys detalesnės informacijos buvo konsultuojami individualiai. Susitikime dalyvavusiems tėveliams ypač naudinga ir aktuali buvo atstovybės vykdomo projekto „Mano vaiko ateitis – mano rankose“ informacinė medžiaga.

„Aviva Lietuva“ yra vienas iš Lietuvos gyvybės draudimo rinkos lyderių – jau penktus metus iš eilės klientams nelaimės atveju išmokamos didžiausios išmokos rinkoje. Kaip teigė Vilma Būdavienė: „Mūsų tikslas – išlaisvinti žmones iš neužtikrintos finansinės ateities“.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Kančėnų filialo vyresn. bibliotekininkė
Rita Mikuckienė