Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Popietė ,,Mano laiminga vaikystė“

Spausdinti

„Visa ko pradžia, man atrodo, yra ten, toli vaikystėje, kur žmogus pirmą kartą supranta, kad pasaulyje jis gyvena ne vienas, kad jo rankos ir širdis privalo ką nors pridengti nuo skausmo, prievartos, melo, kad jis privalo būti žmogumi. Tai aukščiausia ir sunkiausia pareiga“.

Justinas Marcinkevičius

Pirmąją kalendorinės vasaros dieną minima Tarptautinė vaikų gynimo diena. Kiekvienais metais visame pasaulyje šią atmintiną dieną ypatingas dėmesys skiriamas vaikams. Ta proga organizuojami įvairūs renginiai, akcijos, kuriais siekiama visiems bendruomenės nariams priminti, kad norint sukurti humanišką, teisinę ir dvasiškai sveiką visuomenę, svarbu užtikrinti vaikų gerovę.

Birželio 2 d. Mergalaukio bibliotekoje vyko popietė „Mano laiminga vaikystė”, skirta Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti. Tai diena vaikams ir apie vaikus.Vaikystė neatsiejama nuo žaidimų, judesio ir linksmybių, o mergalaukiškiai nuo mažens pamilę sportą, meną, kūrybą, knygą, kuriems šią meilę įskiepijo šeima ir mokytojai. Todėl šiandien, Tarptautinę vaikų gynimo dieną, buvo visko: šėlome linksmosiose estafetėse, dainavome, žaidėme, šnekučiavomės apie vasaros atostogų ir ateities planus. Atsipalaidavę nerūpestingai leidome laiką, juk tai MŪSŲ diena.

Bibliotekoje vyksta Simno gimnazijos moksleivių kūrybos darbų paroda „Mano pasaulis”. Mokiniai savo piešiniais pademonstravo, koks nuostabus, spalvingas, įdomus, kūrybiškas, viltingas jų pasaulis…

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Mergalaukio filialo vyresn. bibliotekininkė
Sigutė Karčiauskienė