Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Knygų Kalėdos“ kvepia meduoliais

Spausdinti

Atėjo gruodžio mėnuo su savo džiaugsmais ir rūpestėliais, kasdieniniais darbais ir ilgai lauktomis šventėmis. Šis mėnuo ypatingas ir laukiamas, nes prasideda akcija „Knygų Kalėdos“, kurią kiekvienais metais inicijuoja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Ūdrijos bibliotekoje prasideda renginiai, skirti „Knygų Kalėdoms“. Ūdrijos pagrindinio ugdymo ir daugiafunkcio skyriaus mokiniai ir mokytojai kviečiami į garsinius skaitymus, kurių metu skaitomos knygų ištraukos ir dekoruojami imbieriniai sausainėliai. Dekoruoti sausainėliai keliauja į namus kiekvienam šeimos nariui, kad apie šią akciją sužinotų kuo daugiau žmonių.

Šį mėnesį bibliotekoje prasidėjo kasmetinė akcija „Metų knygos rinkimai 2017“. Jos metu mokiniams bus pristatytos knygos vaikams, pretenduojančios į geriausios metų knygos titulą. Gruodžio 12 dieną pradinių klasių mokiniai ir mokytojai susirinko į šešėlių teatro programėlės pristatymą, skirtą akcijai „Metų knygos rinkimai 2017“. Mokiniams buvo pristatyta Evelinos Daciūtės knyga „Laimė yra lapė“. Vaikams patiko nuoširdus, paprastas knygutės pasakojimas, kiekvienam suprantamai kalbantis apie mums svarbius dalykus.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Ūdrijos filialo vyresn. bibliotekininkė
Rita Karpičienė