Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Edukacinė popietė Vankiškių bibliotekoje

Spausdinti

„Iš vaikystės pasakos ateiki, džiaugsmingas Šv. Kalėdų laukime. Man šiandieną tavęs labai reikia, tos didybės, to susikaupimo…“ (Scholastika Kavaliauskienė)

Artėja gražus, ramybę nešantis metas. Jau visai netrukus visi pajusime artėjančių švenčių dvasią, prisiminsime, tai kas gera, gražu, kas atveria kelią žmogiškajai bendrystei. Didžiausių metų švenčių Šv. Kalėdų, Naujųjų metų laukimas užpildo kiekvieno sielą gerumu ir tikėjimu.

Adventas – rimties, susikaupimo, susitaikymo metas. Kad adventinis laukimas neprailgtų, Vankiškių bibliotekoje gruodžio 9 d. vyko edukacinė popietė, kurios metu pynėme adventinius vainikus ir karpėme iš popieriaus žiemos gėles – snaiges. Susirinko ir vyresnių, ir jaunesnių bibliotekos lankytojų pasikalbėti apie tą paslaptingą laiką ir visi drauge nupinti adventinį vainiką bibliotekai ir patiems sau.

Dėkoju visiems, radusiems laiko ir noro pabūti drauge, pabendrauti, už sukurtą pakilią ramybės ir gerumo sklidiną nuotaiką. Nuoširdus ačiū Miroslavo gimnazijos mokytojai Aurelijai Kuncevičienei, kuri pravedė edukacinį užsiėmimą pinant adventinius vainikus, jauniesiems bibliotekos lankytojams ačiū už iškarpytas gražias žiemos gėles – snaiges ir papuoštą jomis bibliotekos patalpą.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Vankiškių filialo vyresn. bibliotekininkė
Dalė Kočiūnė