Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Kalėdų stebuklo belaukiant…

Spausdinti

Priešpaskutinis renginys iš 12 renginių ciklo „HARMONINGAS GYVENIMAS“ šįkart vyko naujose Kumečių dienos centro patalpose kartu su jo darbuotojais ir lankytojais.

Renginio metu ištraukas iš Sarah Ban Breathnach knygos „Paprasta pilnatvė“ susirinkusiems skaitė mokytoja Albina Kasperavičienė. VŠĮ „Parama šeimai Dzūkijoje“ direktorė Jolanta Leonavičienė mokė pasigaminti muiliukus. Su dideliu entuziazmu renginio dalyviai tirpdė muilo bazę, pylė dažus ir eterinius aliejus, rinkosi gražiausias formeles. Kalbėjosi apie kalėdines dovanas ir nekantriai, tarsi kalėdinio stebuklo, laukė, kada galės džiaugtis savomis rankomis pagamintu kvapniu ir spalvingu muiliuku. Pakavo juos į dovanų krepšelius. Išsirinko po patį gražiausią sau dovanų.

Ieva Grigaitienė pristatė savo ir sesės Karolinos rankų darbo kaklo vėrinių ir apyrankių, raktų pakabukų ir kvapnių automobilio aksesuarų kolekciją. Siūlė įsigyti arba patiems pasigaminti šių kalėdinių dovanėlių.

Pasivaišinę skania arbata ir sausainėliais, nešini pirmomis kalėdinėmis dovanomis, smagiai ir turiningai praleidę laiką, išsiskirstėme į namus laukti kitų Kalėdų stebuklų.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Kumečių filialo vyresn. bibliotekininkė
Nijolė Pocevičienė