Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Išrinkti 2017 metų Vilniaus regiono geriausieji

Spausdinti

Gruodžio 6 dieną Trakų rajono savivaldybės viešojoje Rūdiškių bibliotekoje buvo apdovanoti Geriausi 2017 metų Vilniaus regiono bibliotekininkai. Jau antrus metus vykstantis „Riešuto“ konkursas išryškina geriausius Alytaus ir Vilniaus apskričių viešųjų bibliotekų vadybos pavyzdžius, savo meistriškumu profesiją puošiančius specialistus ir komandinio darbo pastangomis pasiektus išskirtinius rezultatus.

Lietuvos Respublikos Kultūros ministrės padėkos raštu už bibliotekos veiklos ir paslaugų plėtojimą, bibliotekų tinklo optimizavimą ir modernizavimą, partnerystės su kitomis įstaigomis bei organizacijomis stiprinimą apdovanotas Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas.

Geriausia 2017 metų Vilniaus regiono bibliotekininke išrinkta Šalčininkų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus vyresnioji bibliotekininkė-renginių organizatorė Alina Juchnevič.

Geriausia metų bibliotekos vadove išrinkta Trakų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Danguolė Banevičienė. Ji apdovanota už bibliotekininko vardo, veiklos ir vertybių įprasminimą.

„Lazdyno prizas“ – geriausia metų komanda – atiteko vieningai dirbančiai ir prasmingus projektus įgyvendinančiai Elektrėnų savivaldybės viešosios bibliotekos Skaitytojų aptarnavimo skyriaus komandai. Jau ketvirtą sezoną šio skyriaus darbuotojos suburia elektrėniškius ir savivaldybės apylinkių gyventojus į biblioteką žaisti intelektinio žaidimo „Auksinis protas“.

Dar vienas apdovanojimas – Vilniaus regiono bibliotekų geriausiai „Skaitymo iššūkio“ komandai – atiteko Alytaus rajono savivaldybės viešajai bibliotekai, kurios skaitytojai perskaitė daugiausia knygų. Direktoriui Aivarui Vyšniauskui įteiktas atminimo diplomas. Šios bibliotekos bei jos filialų skaitytojai nuo birželio 15 iki rugpjūčio 31 d. perskaitė net 911 įvairios tematikos knygų, ženkliai pralenkdami ne tik Vilniaus regiono, bet ir atskiras Šiaulių, Klaipėdos bei Panevėžio regionų bibliotekas.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija