Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

„Skaitymo iššūkio“ dovanos Punios bibliotekos skaitytojai

Spausdinti

Jau esu rašiusi, kad šeši Punios bibliotekos skaitytojai įveikė „Skaitymo iššūkį“. Todėl labai apsidžiaugėme, kad ir mūsų bibliotekai buvo skirta Apskričių viešųjų bibliotekų asociacijos dovanėlė. Ją skyrėme šeštokei Emilijai Šmitaitei, kuri jau pradinėse klasėse pasižymėjo kaip aktyvi skaitytoja ir kiekvienais metais, renkant geriausius skaitytojus, laimėdavo prizines vietas.

Emilija sako, kad jai labai patiko dalyvauti „Skaitymo iššūkyje“, vykdyti įdomiai sugalvotas užduotis. O labiausiai patiko mamos rekomenduota knyga „Alisa Stebuklų šalyje ir Veidrodžio karalystėje“, kurios pati netgi nebūtų pasirinkusi. Ji nedvejodama vėl dalyvautų panašiame konkurse, nes perskaityti dešimt knygų per porą mėnesių buvo visai nesunku.

Kiti skaitytojai, įveikę „Skaitymo iššūkį“, taip pat neliko nuskriausti – visi buvo apdovanoti bibliotekininkės prizais. Vaikai gavo pagyrimo raštus, nuotaikingus aplankus sąsiuviniams, raktų pakabukus ir saldumynų. Na, o suaugusiems kliuvo kuklesnės dovanėlės – magnetiniai knygų skirtukai.

 

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Punios filialo vyresn. bibliotekininkė
Irena Kaškonienė