Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Sporto diena ,,Sportuojame visi“ /2017-iesiems Sporto metams paminėti/

Spausdinti

Lietuvos Respublikos seimas, pabrėždamas sporto naudą žmogui ir visuomenei, atsižvelgdamas į sporto vaidmenį propaguojant sveiko gyvenimo būdą, taip pat švietimo ir socialinio gyvenimo srityse, siekdamas skatinti fizinį aktyvumą ir sveiką gyvenseną, 2017 metus paskelbė Sporto metais.

Saulėtą ir šiltą birželio 16 d. Mergalaukio bendruomenė ir ARSVB Mergalaukio filialas organizavo Sporto dieną ,,Sportuojame visi“, skirtą Sporto metams pažymėti. Visus surinkusius pasveikino Mergalaukio bendruomenės pirmininkė Rūta Zmejauskienė. Ji palinkėjo geros nuotaikos, ištvermės, draugiškumo bei gerų rezultatų įdomiose, linksmose rungtyse.

Pasidaliję į dvi komandas vaikai žaidė futbolą, traukė virvę, rungtyniavo estafetėse, linksmosiose varžybose. Kiekvienas norintis galėjo savo jėgas išbandyti mušant baudinius į vartus, kilnojant svarmenis, darant atsispaudimus ir mėtant baudinius į krepšį. Bendruomenės sporto šventėje svarbiausia buvo ne įmušti įvarčiai ir ne surinktų taškų skaičius, bet glaudus bendruomenės jaunimo susibūrimas, žaidimo azartas, gražūs tarpusavio santykiai. Nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais. Šventinės dienos pabaigoje visų laukė siurprizas – skanus jogurtinis tortas, kurį iškepė Mergalaukio bendruomenės seniūnaitė Inga Vasiljevienė.

Dėkoju visiems už drauge praleistą laiką, už kartu išgyventas emocijas ir viliuosi, jog šis sportinis renginys sustiprins Mergalaukio jaunimo bendruomenės draugystę, rūpinimąsi vienas kitu bei pamokys derinti savo norus su bendruomenės interesais.

Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Mergalaukio filialo vyresn. bibliotekininkė
Sigutė Karčiauskienė