Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Kūrybinės dirbtuvės Alovės viešojoje bibliotekoje

Spausdinti
Liepos 29 d. Alovės filiale viešėjo dr. Asta Baliuckienė. Iš Kauno į Alovę ponia Asta sugrįžta aplankyti savo tėvų, tai ir užsukti į biblioteką, pabendrauti su vaikais ji maloniai sutiko.
Sužinojome, kad Asta Baliuckienė Augalų genų banke laikinai einanti direktorės pareigas, yra Lietuvos respublikos miškotyros mokslų daktarė. Dar viena labai svarbi jos veikla – savanorystė Kauno klinikų vaikų onkologijos skyriuje, kur jau dešimt metų dalyvauja įvairiomis kūrybinėmis veiklomis užimdama ligoniukus.
Susirinkusiems bibliotekoje, viešnia papasakojo apie vaikystėje skaitytas ir pamėgtas knygas, klausėmės M. Vainilaičio eilėraščių iš knygelės ,,Mano volungėlė“, kuriuos kartu su močiute deklamavo jos vaikaitis Jonukas. Ponia Asta papasakojo ir apie savo darbą, akcentuodama, kad ,,darau tai, ką išmanau geriausiai‘‘.
Kadangi kalba vis pasisukdavo apie knygas ir skaitymą, tai tuo pačiu metu, pamokomi ponios Astos, dekupažo būdu dekoravome knygų skirtukus. Rezultatas nenuvylė. Tikimės, kad ir mūsų bičiulystė tęsis.

Alovės filialo vyresnioji bibliotekininkė Birutė Jarusevičienė