Alytaus rajono viešoji biblioteka

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Grožinė literatūra
Jaunimo garantijos
Knygų recenzijos
Literatūra vaikams
Naujienos
Naujos knygos
Parodos
Renginiai
Šakinė literatūra
final-logo

Popietė Mikalavo bibliotekoje „Gintaro laše – mano Lietuva“

Spausdinti

Kovo 7 d. Mikalavo bibliotekoje vyko popietė skirta Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 25 – čiui. Tai puiki proga dar kartą pasauliui parodyti mūsų tautos nueito kelio kovoje dėl nepriklausomybės svarbą ir įvertinti šiandieninės brandžios valstybės pasiekimus.

Ši diena – tai tarsi mūsų tautos vėliava – vienijanti, sutelkianti, kelianti pasididžiavimą. Tegul mažos valstybės išdidus nepriklausomybės jausmas būna perduodamas iš kartos į kartą. Atsiliepus į prezidentės Dalios Grybauskaitės raginimą, buvo nupintos, numegztos trispalvės apyrankės, juostelės ir išdalintos renginio dalyviams, kurie jomis pasipuošė norėdami išreikšti meilę, pasitikėjimą ir džiaugsmą Lietuvai.

Šventinę nuotaiką kūrė eilėraščių posmai ir kaimo moterų atliekamos dainos apie Lietuvą Tėvynę.   Bibliotekoje veikė įdomi paroda „Lietuva – baltas rankšluostis lino“, kurioje buvo eksponuojami straipsniai, knygos ir kitokie dokumentai, kur renginio dalyviai galėjo susipažinti su pačiais reikšmingiausiais, bei įsimintiniausiais Lietuvos istoriniais įvykiais, kovo 11 – tosios nepriklausomybei Akto paskelbimo akimirkomis.

Renginio metu visi susirinkusieji vaišinosi saldumynais, kava ir arbata. Tai buvo prasmingas ir įdomus renginys.

                                                                 Alytaus rajono savivaldybės viešosios bibliotekos
Mikalavo filialo vyr. bibliotekininkė
Renata Stanevičienė

  Kovo 7 d. Mikalavo bibliotekoje vyko popietė skirta Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 25 – čiui.

Atsiliepus į prezidentės Dalios Grybauskaitės raginimą, buvo nupintos, numegztos trispalvės apyrankės, juostelės ir išdalintos renginio dalyviams, kurie jomis pasipuošė norėdami išreikšti meilę, pasitikėjimą ir džiaugsmą Lietuvai.

Šventinę nuotaiką kūrė eilėraščių posmai ir kaimo moterų atliekamos dainos apie Lietuvą Tėvynę.

Bibliotekoje veikė įdomi paroda „Lietuva – baltas rankšluostis lino“, kurioje buvo eksponuojami straipsniai, knygos ir kitokie dokumentai, kur renginio dalyviai galėjo susipažinti su pačiais reikšmingiausiais, bei įsimintiniausiais Lietuvos istoriniais įvykiais, kovo 11 – osios nepriklausomybei Akto paskelbimo akimirkomis.

Jaunieji popietės dalyviai pasipuošė trispalvėmis galvos juostomis.

Skambūs posmai Lietuvai Tėvynei.